15 November 2009

Semester 7

Aish... habis juga satu semester. Lots of memories segala. Here is some picture that I joined and bring my sygness digicam while having funnn with my friends. Kelas? No, I am tooooo selekeh untuk ambil gambar dalam kelas. Atau mungkin jarang-jarang nampak muka I dalam kelas. Bahahaha. During the weekends during semester ni I’m busy with my part time so tak byk activity dpt join sampai ada gap between me and my classmates. Aishh. Banyak suka duka sampai nangis-nangis during study week. Tension dengan projects and assignments yang kerap kali buat last minute. Argh.. tinggal lagi satu sem yea-yea.


The guys yang keluar sama during our last day hang out.


The girls. Unplanned punya theme merah.


Celebration bday eacha. More to karoke kot. ;-p


Hiks. Kami, Elite. Adi pun ada kot.


At last jumpa Nelly. Yea-yea.


Keluar makan dengan Nelly. Oh, mok sesat!


Time beraya rumah miza. Semua ada kot. Yeah!


The girls. Gadis-gadis kelas.


Shopping raya dengan ABG's. Loveeee!


Ok, apesal Yatie comel?


Tersesat keluar dengan Yanti andd...


oh yeah, dia. Sekali je aku lepak ngan kau kan. HAHA


Cuma sekali saya keluar dengan roomate saya. Sekali. Teruk gila kan? Ini Mimi.


Lampu menarik perhatian. Kali pertama naik floor 2.


Beli cupcake untuk diri sendiri dengan ABG


Muka mereka, mesti keluar karoke. Hihi. Danga Bay


Ohh. And encik batax pun join wooo.


Ni waktu tengok cerita Skrip 7707? Haha. Lapa!


Squeeze semua masuk dalam lens.

Time amik yati awal-awal sem dulu. Dinner sekali, kerang rebus tak lupa.


First day kelas. Ingat nak makan mee koloh tp kedai tutup daaa..


Mana muka saya hilang? - camera girl.



p.s: Ralat bila tak lepak berlima macam semester lepas. Korang ingat kot siape korang.
p.s.s: Mana muka orang yang I selalu lepak dengan? Hihi.


Goodbye!

3 comments:

ryant said...

owh...saya po sgt rindu nk lepak berlima
but...tgk keadaan skrg mcm susah...
sgt sedih...da last2 sem jd mcm ni...

bijan87 said...

owh byknya gambar.....

Diana Naubi said...

hehe. sedihkan tik? heee. takpe. lepak dgn classmate pun seronok juga!

yana kan pengcollect gambar berjaya. :D