19 January 2009

AJL.

WTH?
Meet Uncle Hussain win?
Maybe deria pendengaran juri rosak.
Atau mungkin juri tu budak-budak gig yang corrupted.
Pakai seluar kecik, baju tah apa-apa, melompat-lompat bagai orang bodoh.

Faisal Tahir deserve to win.
Dia ada suara, talented gila.
But then telinga juri tu memang dah rosak agaknya.
Atau mungkin dah bosan dengar suara Faisal Tahir.
Mungkin juga takut tengok gaya emo dia.

Haha.
Aku tak minat AJL.
Sebab winner dia selalu macam loser.
Juri Malaysia masih pekak musik, pekak vokal.
Suara orang nak terberak juga dia pilih.
Nak bawa jenis musik baru, tapi agak-agak la.
Musik tu buat pekak telinga adalah.
Ok, aku memang bukan pencinta musik Malaysia.

Kecuali drummer Estranged yang hensem tu.
Dan Faisal Tahir yang hot tu.
Dan M Nasir yang macho tu.
Dan ......
Siapa lagi artis yang hensem ah?
Aku kurang mendengari lagu Malaysia.
Gig aku dah serik, cukup aku rasa rimas sekali.


Ok, aku cinta musik Indonesia yang unik lagi bermakna. Haha.

6 comments:

Affan Azami said...

wow! pengakuan berani matiii tu yana!!! hehehe

Diana said...

hihi..
sangat la berani sebab i dah private blog.
semakin kontrovesi blog i neh.
ahahahaha..

ChUcK SaGaCiOuS said...

btol2...
they thnk of givin
indie group to rise up..
pdhal sgt voice disaster...
tv3 bias!!!xske3...

Affan Azami said...

hehe. kontroversi tak kontroversi, ur opinion babe! live with it! i like ur bluntiness (is that a word???) =p!

p/s- Chuck, CUDNT AGREE MORE!!!!

Diana said...

tu la kan.
my frens boleh pulak trime kemenangan diorg. apelaaaa..

haha.
nasib baik la i dah private blog, x sanggup kene bahan nanti.
;p

fdayana afakhri said...

haha. i setuju gyler ngn u ok!
x gempak lgsg meet uncle hussein mng.
mcm bodoh je. tercemar tros muzik m'sia. hee! ops! t'lps suda luahan hati. ;DD