17 January 2009

My bad.

I have such a bad temper now.
Siapa sanggup layan?

Semua barang pun kena hempas bila marah. Tangan sume nak gigil-gigil tahan marah. Muka memang dah macam sial. Mulut pun memang dah takde insurans la kan semua nak kena maki. Tapi satu je la, aku suka maki kat orang yang aku rapat depan orang aku marah aku cume pandang slack. Malas nak cari gaduh. Owh, aku tak suka pandang orang yang aku tengah bengang sebab aku takut over acted pula.

Aku benci rasa gini. Ape kes tah nak hangen-hangen. Tapi marah aku tak lama. Memang lepas tu aku akan rasa guilty gila la kan sebab nak wat muka ngan orang lain. Worst, makin teruk seh temper ni. Macam nak lempang diri sendiri je.

Try la naik kereta time aku drive. Sure korang ley pekak dengar aku membebel. Kawan aku cakap if ada speaker+mic kat kereta sure pencemaran bunyi akan berlaku dengan teruk. Tak pun driver kereta tu menangis sebab aku maki dengan teruk. Haha. Diorang kata aku memang suka buat dosa mulut sebab takde insurans nak maki tak agak-agak. Sampai teruk gitu!

Owh, teach me how to control my temper. Tolong!!! I just hate to hurt others feelings ngan attitude ni. Macam nak benci diri sendiri pun ada. Haiya.



p.s: Sorry to let you read all the harsh words in all your received text messages. My bad. Hiks.

7 comments:

FatinNadiah said...

haha. sebijik cam eddy.
die cm u gak la..
tp i slalu la kene.
marah i ke, mrh his fren ke.
i gak yg kene.. miahahaha~
cmne nak kurangkan i tauh!
minom air badak bnyk2. :P

Diana said...

gagagaga..
ade jugak eh org spesis gini lg?
i mmg api sket, so kene cari air jd pair i.
kalau tak sia-sia je gaduh.
haaaa..
solution i, tidor tayah pikir pape.

Huda who? said...

i tau therapy terbaek
denga lagu hail amir ngan uji rashid
hoho

FatinNadiah said...

hahaha. apekah lagu uji rashid?
lagi mengong.. miahahaha~
lagu ahmad jais la br besh!
:P

ChUcK SaGaCiOuS said...

btul2...
slasih ku syg...
ahmad jais n rafeah buang...
sure yana akn jdik
slembut bunga slasih...
try it...gonna works~~

Diana said...

sila kasi mp3 lagu tu sume.
haram tak kenal n tak penah dengar.

ChUcK SaGaCiOuS said...

jap2...