18 January 2009

S.E.N.G.A.L

I am quite disappointed with a friend of mine ni. Well, not with him but his girlfriend. I already know that guy for four years but his damn girlfriend still jealous I did close to him. Like heck! Bodoh hape kau?

In a relationship, we need trust. If you didn’t trust your bf, better end your relationship la. Wasting je sharing life if still tak percaya your so called bf tu. Nak jeles your guy rapat ngan his friends utk apa? Wasting your feeling to unnecessary things je tau. Bukan your husband pun. And if kiteorang nak sangat kat that guy, sure dari dulu kiteorang dah seduce die. Heh. Hampas!

Btw, I hereby nicknamed you as cik hipokrit yang kuat cemburu tak kena tempat serta queen control yang perasan diri itu bagus. Hah. I think who know this girl will agree with me la kan. I don’t need to list her attitude yang tah ape-ape kat sini. Tapi serious I think my friend ni sure dah makan nasi kangkang perempuan ni sampai jadi ‘bodoh’ gitu. Haha.

If you want you bf, take it. He is not in my list pun. I have my own type of guy yg obviously he is not listed. Nak dipanggil sayang pun I need to think 100 times la. Hah. My ex’s bestfriend tu, pale hotak kau aku hingin kat die. Otak boleh pakai tak? Sila pikir logik.

Hah, kau lagi satu. Boleh tak sedar diri sikit? Aku ni tak penah desperate nak ngan ‘so-called-bf’ kau tu. Jadi sila hentikan permainan kau tu ya cik mastermind. Aku dah bergerak dari tempat malang aku, sucikan diri dari kejijikan sendiri. Haha.
Selamat tinggal cerita lama!

3 comments:

ChUcK SaGaCiOuS said...

heh...
can i add sumore?...
cik MUKA KAMPUNG PRASAN LAWA
PADAHAL HANJENG!!!...
sory la but dat ELLE or ESPRIT
jus not suits u...i rsa ini cik
ptt pkai tz fctory..or myb
scarlet jer...gosh...
lgkah myt i dlu if she thnks
she,s the right guy 4 dat mr...
huh

Diana said...

tu la kan.
tak puas hati tol i.
i rase mmg that guy dah kene bomoh.
ape tah yg girl tu dah gune.
like wild child babes said, BIATCH!!

ChUcK SaGaCiOuS said...

nope...
bkn BIATCH!!...
but she,s BIIAAATTCCHHHHH!!!!!!!