08 March 2010

Random Pictures

Yeah me. Obviously nak berlagak ada inai kat tapak tangan while tunggu makanan seterusnya sampai. Oh, tidak lupa juga gelang ala-ala mami jarum. Bahaha. Sampai bengkak kot tangan sebab gelang kecik tapi tangan sendiri dewa besar. (-.-")


Roomate kesayangan semester lepas. Walaupun bukan roomate, seronok juga cakap-cakap macam zaman tahun 3 dulu. Lagi-lagi bila start cerita repak-repak. Ana, Yana online pakai kabel kat bilik Rina. Heh. Seronok!


Ini kembar pakaian waktu dinner. Tapi baju dia lagi grand yaw! And sumpah kagum dia ada idea nak pakai tudung with that baju. Macam I tak terfikir pun. Dia pun sangat friendly sebab bila ajak ambil gambar, she don't mind ambil sambil pose macam-macam juga.


Gambar kegemaran walaupun kabur. Heh heh. En Apai start mengambil gambar kat tempat bercahaya suram, lepas tu kami anak-anak pun mengikut jejak langkah felo dengan bermain mengambil gambar sama. Alah, gembira!


Geng Oooorahhh lama yang dah gila berkurun tak lepak. Amir tak tipu, aku rindu kau sangat! Bila cerita benda lama dengan kau mesti aku rasa nak gelak sejuta kali sebab kau memang suka kasi buli sama aku lepas tu ungkit. Apehal bila dah pakai heels tinggi pun kau tetap tinggu eh Amir? Ciss!


Ini lelaki kesayangan kat kelas. Bukan kesayangan tahap boleh buat boyfriend, bukan kami dua-dua dah taken, tapi lepas kes I melampau emo dengan jijot, I jadi lebih trust dengan Jijot. Heee. Jijot sangat baik!


Ecehceh. Baju mereka sedondon! So macam sesuai ambil gambar sama. Atau mungkin I boleh pakai baju Aryanti. Btw, sebab ini gadis, I kenal Hakim. Berlink macam benang itu seronok!


Perasan berhidup dekat red carpet. Alalala. Nampak tak heels tinggi diorang? Kain I labuh sangat sampai tak dapat nak tayang heels gold yang baru beli waktu sale. Haha. Repeat, beli time SALE! ;-p


Gambar dengan dia mesti jadi kesayangan sebab jarang ambil gambar full dengan dia. Alah, tapi kenapa I sorang gila excited tengok camera? Dia pegi main benda tu dengan khusyuk pula. Ciss. (-.-")


Mine! And I won't let you go, at least for now. ILY. :)

6 comments:

Anonymous said...

u look sweeter kalo senyum nampak gigi.

Diana Naubi said...

hehe. segan sbb macam chibbit si rabbit peliharaan.
lalalalalalala~
=P

misz uthe said...

sweet la diana n hakim..
pic both of u comey2..
hepi salu k..:-)

Diana Naubi said...

thanks uthe.
jarang orang snapkan gambar kiteorang, so macam jakun-jakun sikit. :D

misz uthe said...

haha..but still look nice..
hisdustani hey..
hee..:-)

misz uthe said...

haha..but still look nice..
hisdustani hey..
hee..:-)