13 March 2010

Sebab Lady Gaga

Hello earthling!


So as I said, I'm going out with my parent to their friend's weeding. Teramatlah bosan time otw sebab need to sit at the back for an hour baru sampai Batu Pahat. So while kereta tengah berjalan, I menggatal pergi camwhore sorang-sorang dekat belakang. Sebab adik-adik tak ada rasa space sangat seronok ambil gambar dekat belakang tanpa ada orang pegi sound.

And sebab terlalu obses dengan Lady Gaga, I telah menghodohkan muka sendiri dengan memakai eyeliner yang terlampau panjang untuk pergi ke kenduri kahwin.

And sebab terlalu obses juga, I terbuat fake mole macam Lady Gaga. Even at first adik dengan abah cakap ada something kat pipi like make up tercalit ke hape, but then I kena explain pasal video Lady Gaga baru ada buat fake mole macam itu so I pun nak buat juga. (-.-")

Seriously, I mungkin dah gila.



Nampak tak fake eye lashes? I dah hebat pakai eyelashes yaw! Thanks to youtube make up tutorial. Bahahahaha! Seriously, sebab tertengok tutorial itu I pergi beli sekotak eyelashes yang murah, konon-konon nak main. And now, I memang suka cari fake eyelashes yang cantik.


Ini adalah version arab. Lalalala. Tujuan, nak berlagak dengan mata sendiri. Tidak lupa juga kepada fake mole. Muntah darah kat sana pergi. I memang cam-whore yang berjaya!


Lastly, ini gambar kegemaran I buat saat ini. Kejap lagi kena upload dekat Facebook. Thanks flash, awak buat saya nampak putih! ;-p


Ok bye!

7 comments:

diLL said...

mmg putih pown.. waaa.. bestnya pndi makeup.. jeles~

ShaNa said...

hehe yana...bler kte update x kuar pon kat FB cm yana wat...cm ner neh???

misz uthe said...

cantek la diana..
mcm baby gaga..
:-)

Diana Naubi said...

Dill
pegi bukak youtube, byk je makeup tutorial. tp yana tgk yg lady gaga punye je pun. heeee. ♥


Ana
yang networkedblog tu yana salu msk tempat tu then pull then refesh then publish. bukan automatic masuk pun.

Uthe
thanks uthe! woah, tak penah fikir pun nama Baby Gaga. Comel-comel-comel.


Yana nak bleach rambut jadi putih, tp takut kena bising dgn parent, how? ;-p

misz uthe said...

haha..
bleach jela..blk umh pkai tdung..hehe
ohh..so baby gaga la nt..:-)

petisuara said...

ea..wheres ur chatbox?i baru je bleach rmbut tp xd la kuning..hihi

Diana Naubi said...

mak i tak kisah sgt sbb die tahu i obsess gila. tp takut mak hakim tiba2 reject i. hahahahahaha


yana sayang, adelah kat tepi tu syg, shoutbox. i try guna link kwn i ajar. nyehnyeh. suka betul!
i nak bleach putih. nak!