13 March 2010

Telephone

Yezza. I am obsessed with Lady Gaga. If I'm not mistaken, dulu I sangat menyampah dengan Gaga. Yeah, maybe I still am now sebab baju dia, but seriously dia sangatlah amat freak dan daring dan aneh dan unik buat I rasa lagi auwwwww!!!!!! She's hot. Freak-ness is a new hot for me. Mungkin.

First of all, pergi tengok [video Telephone] dulu. I dah tunggu for weeks, baru keluar, sangat gila excited okey. Now tunggu video Monster pula! :D


Picture pertama;
Hokey, stripe dengan bahu unik Lady Gaga itu smart. Cermin mata Gaga pakai sure kalau kita nampak dekat pasar lambak satu seringgit pun belum tentu kita beli, tapi dia pakai. Uniko!



Baju yang ini smart, sebab ada rantai yang macam ringan itu. But spec dia memang tak boleh belah sebab penuh dengan rokok. Mabuk!



Lady Gaga dan studded tidak dapat dipisahkan. Look, penuh jaket dengan studded. Coolio. And tin jadi roller rambut, itu aneh yang cool! Suka!



Esok kalau you guys nampak I pergi kenduri kening hot and mata panjang gitu jangan kutuk. Sebab Lady Gaga yang ajar. Auwww. Suka fake mole dia!



Tengok fake eyelashes dia! Lepas ini kena berani mati pakai fake eyelashes mana-mana, tak payah nak segan silu lagi. And kening tebal sebenarnya tak hodoh, so tak payah cukur kening ok girls!



Part ini I memang kekaguman, Under wear semua nak studded! Cehh, lepas ini segala and everything kena studded. So like Lady Gaga!



Ouch. Bila tape gini pun boleh buat baju yang sexy. Seriously tak cukup kain and FREAK. Memang she's freak bitch yang dikagumi!




Dalam diam I dah bercita-cita nak warnakan rambut kaler kuning lepas bleach kadi putih. Alaaaa. Seronok betul! Heh, motif nak tunjuk cara Gaga pakai eyeliner, sampai hidung kot. Heeee. ;-p




And ini time dia buat sandwich. Bayangkan if you guys nampak I pakai mata gitu pergi shopping mall, sure I kena panggil lack of make-up sense sebab colour yang WOW. Tapi why Gaga boleh make up gitu?
Yang ini I suka part dia dance tepuk-tepuk tangan then konon-konon makan. Alalalala. Comel sangat Gaga!




I am not sure ini fashion ke tidak. Telephone atas kepala, bukan handphone ya, tapi telephone tempat dail. Hebat betul!




Chef Lady Gaga bawa makanan. Tidak lupa juga kepada theme utama, TELEPHONE. Sanggup tolak tepi topi chef untuk letak ganggang telephone wey. ;-p



Part dance yang ini jadi kegemaran I. Hot sungguh! And combination Gaga Beyonce sangat best cuma macam perbezaan bantuk badan yang berbeza. Hahaha. Btw, I suka star kat muka mereka!



Ini last, baju leopard! Lepas ini kena cari satu cardi macam ini, kacak sungguh!



Eh, I macam lupa ada Beyonce kat video ini. Miahahahahaha. Beyonce tak menarik perhatian sangat sebab dia tak aneh. Cuma last part time pakai baju jubah itu dia nampak neutral cantik.




So sekarang I dah ada wish lists baru;
#1 Studded bra
#2 Fully studded jacket
#3 Bleach my hair and make it YELLOW!




But I tetap suka si mata besar Gaga dalam Bad Romance. (O.O)




Gd Night!

4 comments:

misz uthe said...

cool larh..hee
freaking cool!!
:-)

D-H said...

hahaha..
nice entry..
gaga u lala~
want ur bad romance~

Diana Naubi said...

Uthe
Yeah. she's cool. Even freak pun tetap maintain cool. :)

D-H
Lame aa u. bad romance is sooo old school. lepas ni i ajar u lagu telephone dengan monster okey.
"U ATE MY HEART"

Luth Textile said...

nanti cari studded bra leh jadi mcm gaga.. hohohoho