02 March 2010

Uh oh?

Heee. Previous entry memang cari pasal. But seriously let me make it crystal clear here, saya tidak bergaduh/bertengkar/bertekak dengan Hakim. Maybe entry tu macam the way untuk I konon-konon nak share pasal I, dia dan dota. TET! Sungguh gedik yeah I know!

I tak bermaksud nak menyakitkan hati sesiapa, I tak bermaksud nak bergaduh. Lalala. Chill okehh! But if ada yang macam rasa tak senang dengan previous entry ini, sorry tau! Jangan makan dalam.


So tadi I dah bual-bual dengan dia. Usually if dia pegi main dota, I akan sogok myself tengok drama. Jadi seriously I memang pembeli CD yang selalu. So far sepanjang dengan dia I dah banyak tengok cerita. And biasanya I jarang beli cerita Korea or Japan sebab, panjang sangat mungkin. So far i masih ingat i pernah tengok;

#1 Desperate Housewives - I mmg feveret cerita ni sebab gabriel solis. Dillema housewives yang macam-macam including friendship. Best! I paling kurang adore dekat Susan, maybe sebab dia macam dependent. Heh. But I belum beli lagi season 6 sebab baru part 1, nanti bazir je. ;-p

#2 Dirty Sexy Money - The darlings yang penuh dengan drama. Mama-mia! Kesian betul kat lawyer dia yang terpaksa pening dengan family ni. I baru habis tengok season 2 and I tak sabar nak tunggu season 3 dia. Aish! (-.-")

#3 Ghost Whisperer - I penah ceritakan yang I betul addicted kat cerita ni. Pasal Melinda yang boleh tengok hantu. Part sedih mestilah bila soulmate dia mati. (T.T) But then hero mane boleh mati so still ada jejaka pilihan I tu. Dah keluar season 5, tapi I tak beli lagi. Can't wait!

#4 Kyle - Oh yeah, I first time tengok kat TV. Then jatuh cinta tengok muka innocent si Kyle. So since dah keluar cd, i pegi beli. So far tak pernah miss lagi. Ohh, I prefer Kyle dengan Amanda!

#5 True Blood - If time baru-baru tengok memang I banyak complain pasal cerita ni. Tapi lepas tengok, I dah tak sabar nak tunggu season 3 dia. Eh, dah hero kena culik, mesti aa nak tau jadi apa kan. And I rindu nak tengok muka Eric!

#6 Vampire Diaries - Still tade cd, ambil dari hakim lepas dia download kat rumah. So rasa macam tak proper je tengok. Cepat la penjual cd tu jual!

#7 Heroes - Tapi time season 3 I maca dah malas nak tengok sangat sebab jadi makin complicated serta merepek. So I mmg sumpah tak tade feel nak tengok lagi kot. ;-p


Eh baru 7? Ok, I ada Criminal Mind yang tengah tunggu time nak tengok. And I maybe nak pegi beli my very own GG and 90210 season 2. Lalala. Lepas tu kan, any suggestion nak tengok cerita apa lagi? Nak kena beli cd lagi banyak so tak kacau dia while dia tengah sibuk. Sheeeesh~

Padahal sedar diri yang banyak kerja menimbun tunggu nak kena buat. Heh. Ok dah malas nak belog. Malam! :D

2 comments:

FATEEN DAYANA said...

OMG sis ! bnyk gils ok u pnye collection. I jealous. :( Hihi. Yes ! i pon x sbr nak beli the vampire diaries. download x best. Cpt la tauke kedai. Haha.

Sis, pnh tgk melrose place ? the story quite intresting kot.

Diana Naubi said...

tak ada jual kt utm lagi cerita melrose place tu. ;-(
nanti i request la. heeee..
yeah, vampire diaries, tak sabar!