17 May 2010

Angkara Liyanaa.com

Haha. Nak kecah juga sebab tok guru kesayangan yang saya selalu baca baca belog dia sebab sangat catchy untuk gadis lepas itu dia sangat hebat bab tutorial blog datang melawat blog saya siap jadi orang pertama yang keluar muka dalam google punya application tu. Haha, yes jakun. Kesayangan betul! Kalau kasih peluk cium boleh pass through ayat pergi terbang dekat dia sure dah kasi dekat blogger liyanaa.com tu. 

Seriously, even yang quotes jadi kotak kaler pink itu semua coding dapat belajar dari liyanaa. Then terus nak testing sibuk tulis quote - bila jadi, hati gembira. Hehe. Nak buat yang like link kepada Facebook malu sebab blog sendiri tak commercial, tak feymes so nanti kalau dapat terfeymes baru buat. HAHA. 

Alah gembira nak lebih-lebih pula. Bunga-bunga. 

Maybe sebab tadi pun tengok lagi cerita The Bunny House then nampak bekas kekasih, jadi bunga-bunga dalam hati kembang mekar malam-malam gini. Eh macam dah lama tak kecah dalam blog pasal Tyson Ritter. (-.-")

Esok cerita apa ganti Adamaya eh? Padahal sebelum ni memang kurang peduli pasal tv kecuali Spongebob tiap hari pukul 11 malam. Sekarang macam dah budaya tengok tv pukul 6.30 petang sambil makan petang bersantai dengan emak dan adik perempuan depan tv.


Eh, entry tengah malam pun sangat aneh. Excited punya pasallah ni. Good night!

2 comments:

Liyanaa. said...

haaaa padan lah ada orang ckp dtg dr blog diana naubi ni. rupanyaa ada entry mengumpat ey? AKAKA ;p

Diana Naubi said...

hahahaha.
manede mengumpat. i jakun bunga-bunga semalam terus buat entry. siap kasi promote tok guru lagi. HAHAHA. ;-p