29 May 2010

Question?!

Ok, now i dah confuse. Mana lagi okey? Previous punya layout or now?

Today is okay, i woke up kinda late as today is public holiday. Then having my branch watch drama and off to bukit indah with mom to buy some chicken as we going to have bbq. The bbq was okay which i spend most of the time eating without do something heavy. Hoo, and i wore fake eyelashes for the whole day! I mean, for straight 5 hours without facing any problem. 

I cant thin of anything else right now. So, goodnight people!



*random picture of the day. haha. cam whore dalam kereta sampai my mom rolling eyes like few times. ;-p

**i tak ada eye lashes, if ada pun tak nampak. nak pakai mascara i malas nak cuci bulu mata. so end up with fake eye lashes kalau dah gatal miang nak geik-gedik nampak bulu mata. lepas tu cam whore tak ingat dunia kalau boleh nak zoom kat bulu mata je. sila bergeli. 

***i tak pakai bulu mata pegi kelas. so jangan panggil saya gedik enough. HAHAHA

****and memang currently tudung belang-belang begini adalah kegemaran. nak belanja? ;-p

*****need to buy new lens but i tetap gemar lens dari serawak. macam nak jerit nama yati kuat-kuat. ;-p

******esok ada orang nak ajak saya pergi dating dekat mamak belakang rumah tak? sebab esok abah kerja and nari-nari hantar servis and mesti hidup macam patung hiasan kat rumah. pffftt.



AGAIN, layout mana lagi better ah?

2 comments:

♥ miss azwani ♥ said...

hye babe...u can use maybelline mascara yg color pink tu...i x igt name die ape..but then, sgt sgt senang mau cuci...i like it so much..nnt i google n send to u pic die..die nye brush pon ok..

Diana Naubi said...

heeee. thanks wanie. nanti kasi eh. bulu mata i gile kesian sbb mcm tade. kalau pakai mascara mesti time basuh ade yg tercabut bulu mata. stress betul.