18 May 2010

Download

Selamat siang.

Sebab entry semalam macam sungguh gatal sebab cakap pasal kawin - tolonglah my god kena neutralize balik. Haha. Mood tengah baik hati gila sebab rasa nak share-share link download lagu. Tapi mostly lagu yang my type and bosanlah kot, sebab gila lama tak dengar radio, so macam lame sikit. ( _ _")


Eenie Meenie by JB & Sean Kingston - DOWNLOAD
Your love is my drug by Ke$ha - DOWNLOAD
Alejandro by Lady Gaga - DOWNLOAD
Waving Flag by K'naan - DOWNLOAD
OST Adamaya - DOWNLOAD


And, i dah boleh melompat macam rabbit. True Blood Season 3 dah nak keluar you know! Even mula-mula gila menyampah tengok cerita ni - but at last melekat! And tengok Eric makin jatuh cinta. Hehe. Cepat season 3 keluar - wanna know whats happening to Bill Compton. Haih haih.





Okey, enough - Sayang Cendana lah! Cantik betul Juliana Evans tu. Tergoda. Later!

2 comments:

misz uthe said...

ske sayang cendana
juliana evans mcm barbiedoll la..hee
alejandro beshh!!!

ske ske ske

Diana Naubi said...

lady gaga mmg best. semua lagu dia best.

tp juliana evans mcm tak baik sgt kt real life. sexy and everything. heee. tp die comel momel.