27 May 2010

Semalam - RAWR!

Ouh, late entry. Eceh, macam tak biasa. Well, sumpah lama tak cam-whore. Tapi sebab pakai shawl yang menarik hati siang tadi jadi gila pagi-pagi pegi cam-whore siap sambil video call pun nak ajak kekasih cam-whore sama. Btw, sila take note, i suka lelaki bangun awal sebab macam responsible gitu. Tapi if i bangun lambat takpe. HAHA. 

1st, if bangun i suka kejut orang juga. At least bual-bual pendek. And tetiba sebab nak berlagak shawl baru dekat dia, i tervideo call lah pula. Nasib baik free call and nasib baik kiteorang jarang call tahap begayut sampai free calls habis. He he he. 


Random aktiviti 2. Sebab both pun gedik konon-konon nak ambik gambar sama like what the heck kau pun nak cam-whore kan. So, nampak muka busuk orang baru bangun terus tengok tv? Pfft. Hokey, bila i nak mampu pakai Blackberry weii? ;-p


Oh, ini time lunch hour bawak clan baru pergi balai cerap. Hee. Even time tu pukul 1 tengah hari like what the heck tak panas gila ke atas tu. Nasib baik windy so macam tak tersiksa sangat. Credit to Amalina sebab snap gambar and tuan punya camera. I didn't bring mine pula. (-.-")



So it was today. And esok suppose dah start kerja like real punya kerja. Eh, dah nak 4th day kerjalah and i dont really know what am i doing for the first 3 days tu. And just now jumpa Alif dekat meranti, gila excited jumpa kawan lama sampai nak lompat lupa diri sehh! 


Ok, nights!


*RAWR sebab pakai shawl harimau lah eii. 

6 comments:

thepinklover said...

darl,
i've watched the gaga ep.
best~!!
hehehe
gaga ulala.

Diana Naubi said...

aaaaaaaaaaaaaa. i am jealous now. alaaaa. kenape u slalu dpt download cepat?! i mls nak download. (-.-")

aryanti said...

yana...kamu makin comel!
rindu :(

Diana Naubi said...

hahaha. sbb lame tak jumpe br ckp comel kot. ergh. yana makin kurus mcm cicak kering okey!

aryanti said...

agakla..b4 dis slalu jmpa
hahaha..yeke...same here

misz uthe said...

yana..
dh keje ke?
kt mne?
xtaw pun? huhu
jrg bkk blog lately
hee


comel2..
ske shawls yana la
=)